27 Mart 2008 Perşembe

Hastalık


Mutsuzum çünkü oğlum 2-3 gündür ateşli.En güçlü ateşdüşürücüler bile ancak 1 saat ateşini düşürebiliyor.Meğer ortalıkta bir salgın dolanıyormuş, gribal bişey(dikkatli olun).Çok güçlü bir mikrop ateş,ishal.Doktor bize de geçeceğini söyledi.Neyse oğlum yavaş yavaş iyileşiyor.Tabi hemen antibiyotik başladık ateşdüşürücülere de devam.Cuma ya kadar devam deceğiz.Çocuğum ilaç ağacına döndü.

Ben tabi hemen kendimi suçlamaya başladım.Acaba şöyle yaptım da ondan mı oldu yoksa bundan mı diye?! Ama hastalık işte ne yaparsak yapalım bi şekilde gelip buluyor.

Uykusuzluk,bitkinlik insanın gözü görmüyor ama onuno halsiz bakan gözleri, kafasını kaldıramayışı, hiç susmadan alaması insanı bitiriyor.

Aman evlerden özellikle de çocuklarda uzaaaaak olsun şu hastalık.

Oğlum tekrar afacanlığa başladı ya neyse unutalım artık.

Yarın güzel bir gün olsun.

4 yorum:

özii dedi ki...

Canım büyük geçmiş olsunn...
Dediğin gibi hastalık bu işte "gelme" diyemiyorsun ki..Ama mertciğin iyileşmesine sevindim...Öpüyoruzz..

Meleğin Dünyası dedi ki...

teşekkür ediyorum canım.bugün daha iyi.mikrobu alt etti sonunda.

Adsız dedi ki...

bak kendini suçlamak,birbirinizi suçlamaktan iyidir tabi; ama hasta olmak çocukluğun görevlerinden (!) :):) sayılır .en doğal şeydir. doğaya karşı gelemezsin. ama üzülmek de doğal .ben de üzüldüm.çocukların ,hele yeğenlerimin(!):) hasta olmasına dayanamam.pis mikroplar koca dünyada hasta edecek bi sürü adam var yahu!!!! hemen bir liste verebilirim mesela:)

Meleğin Dünyası dedi ki...

:))))