1 Ekim 2010 Cuma

Çay Tabaklarım


Cam tabaklara önce glass medium sürüldü.Daha sonra peçeteler yapıştırıldı(ben vernik kullanıyorum yapıştırmak için) metalik şampanya ile kapanana kadar boyandı.En son yine vernik atıldı.
Uzun süredir vernik atılmayı bekliyordu.Araya bir sürü iş girdi bir türlü bitirememiştim.Artık kullanılmaya hazırlar.Keyifle çay içebiliriz artık:))

10 yorum:

Nedret dedi ki...

Ben yapmış olsam tabaklara bakmaktan çayımı içemezdim:)) Çok hoşlar. Ellerine sağlık. Sevgiler.

hobivakti dedi ki...

Oooo ne kadar hoş olmuş.

Ellerine sağlık.

Keyifli çay saatleriniz olsun inşallah. :)

Meleğin Dünyası dedi ki...

Teşekkür ederim Neduk ve Hobivakti.Beğenileiniz beni mutlu ediyor.Sevgiler...

GÖNÜL dedi ki...

çay saatleri için çok şık bir takım olmuş ellerinize sağlık

Meleğin Dünyası dedi ki...

Gönül Teşekkürler...

MAVİANNE dedi ki...

harikalar bayıldım
çay içmeye kıyamaz insan
iyi haftalar

mügepolat dedi ki...

elinize sağlık çok güzel olmuşlar... bilirsiniz bulaşık makinesinde zamanla cam tabaklar çiziliyor. ben de bööyle birşeyler yapmayı düşünmüştüm. eskileri değerlendirmeyi çok severim. ama nasıl yapacağımı bilemiyorum. hangi malzemelere ihtiyacım olur ve nasıl yapacağımı biraz ayrıntılı yazabilirseniz çok sevinirim.

nilgün dedi ki...

Canım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.Belki güllerinden bardaklarada yapılabilir,ne dersin,takım olmazmı.Sadece bir fikir,çok anladığımdan değil,sevgiler.

Meleğin Dünyası dedi ki...

Mavianne teşekkür ederim.

Müge hanım, öncelikle glass medium sürüyoruz çay tabaklarının arkasına.Bu cam ile boya arasında sabitleme yapıyor.daha sonra peçeteleri kesip dekopaj tutkalı ya da su bazlı parke vernik ile yapıştırıyoruz. Daha sonra da metalik ahşap boyası ile kapanana kadar yani cam tabağı ışığa tuttuğumuzda boşluk görülmeyecek şekilde boyuyoruz.En son yine vernik atıyoruz.Ve bulaşık makinesin de yıkamıyoruz.Biraz uğraştırıcı bir işlem ama sonuç fena olmuyor.

Nilgün hanım, bardaklar da çokta sağlıklı olmadığını biliyorum.Çünkü boyalı kısım ağzımızla temas ediyor.Belki boşluk bırakıp boyanabilir o şekilde kadehlerini boyamıştı bir arkadaşım.Denenebilir.İlginize teşekkürler...

MAYRI dedi ki...

Güzel olmuşlar ellerinize sağlık.
İyi pazarlar.
<:))