3 Haziran 2010 Perşembe

İlk Cam Boyamalarım




Bu aralar cam boyama öğreniyorum.Kursun kapanmasına az bir süre kaldı.Çalışmalarımız son hız devam ediyor.Cam boyamaları yapıyoruz ahşap ve seramiğe devam ediyoruz.Maalesef hocamız hasta olduğu için kursa çok gelemiyor.O yüzden fırça çalışması yapamıyorum.Artık seneye devam ederim.(kısmetse:)
Cam boyama da biraz uğraştırıcı oluyor.Bir haftadır fotoğraftaki objeler için uğraşıyorum.Bir gün glass midyumunu sür bekle.İkinci gün peçetesini yapıştır.Peçete yapıştırdığın yeri beyaza boya.Sonra simini sür sonra arkasını istediğin renge boya sonra verniğini at.Biraz uğraştırıyor.Çay tabaklarımı da boyayacağım.Aslında camı cam olarak seviyorum ya bu işe sardırınca onu boya bunu boya biraz da öğrenme aşkıyla boyayıp duruyorum işte.
Bugün Ankara da inanılmaz bir sıcak var.Durduğum yerde terliyorum.Sıcak bir yaz olacağa benziyor.Ankara'da kıştan yaza geçiş inanılmaz hızlı oluyor.Yaza bir türlü giremedik havalarda ısınmadı derken bir bakmışız sıcaktan yanıyoruz:)

6 yorum:

ruşyena dedi ki...

Çok güzel olmuşlar. Ben de denemek istiyorum ama hangi isteğime yetişeceğimi bilemiyorum :)
güzel günlerde kullan.

MAYRI dedi ki...

Cam çalışmalarınızda iyi gidiyor.

Ankara'da ara mevsim olmaması beni de çok rahatsız ediyor.Ya sıcak ya soğuk....

minikmini dedi ki...

çok güzeller,ellerinize sağlık,vazo şahane

Nedret dedi ki...

Vay, vay vaay. Çok sevdim. Hârika olmuşlar. ''Zor görmeden, lor yenmez'' demiş büyüklerimiz. Uğraştırmışlar ama değmiş doğrusu. Tebrikler, sevgiler.

modafobik dedi ki...

Ellerine sağlııııık! (:

Meleğin Dünyası dedi ki...

Çok teşekküer ederim arkadaşlar...Yüreklendiriyorsunuz beni.Sevgiler...