3 Mart 2010 Çarşamba

İşte böyle...



Oğluma yaptığım hayvancıklı kutu.Peçete çalışması ve tamamlama yapılmıştır.

One stroke çalışması ekmeklik ve tepsi.






Nasıl zevkle çalışıldığını anlatamam.Kolay transfer, dekupaj, peçete bir tarafa fırça çalışması ayrı bir zevk.Tamamıyla size ait.
Şimdi elimde seramik işi var.Salonuma bir takım yapıyorum.Bitince sizlerle paylaşacağım.Bu arada gelincik çiçeği çalışıyor arkadaşlarım.Ben de yakında çalışacağım heralde.Zaten çok sevdiğim bir çiçektir.Umarım becerebilirim.



8 yorum:

HÜLYA dedi ki...

aaay bayıldım hepsineeee... ne güzel bir uğraş bu insanı zevkten dörtköşe yapar. bende yapabilseydim keşke... Ellerine sağlık canım büyük emek vermişsin... Güle güle kullan canım

Meleğin Dünyası dedi ki...

Teşekkür ederim Hülyacım.Ben de hep keşke yapabilsem diye bakardım.şimdi yaptıkça, ortaya çıkanlara baktıkça kendi kendime vay be diyorum.Eminim sen de yaparsın.Önemli olan teknik bilmek.

Adsız dedi ki...

ekmeklik ve tepsiye bayıldım. o ç,çekler, o renkler nasıl güzel öyle.. ellerine sağlık. yaa bu arada Mert 3 yaşında değilmiydi? sen nasıl vakit ayırabiliyosun bunlara?... ben mi çok beceriksizim ne.. :)

Yasemin Ünsal dedi ki...

Böyle sayfaları, hiç incelemeden, aceleyle geçerdim. Çünkü el işine hiç ilgim yok(tu).İlk kez sizin sitenizde bu kadar uzun süre kalabildim.

Yeteneğinize hayran kaldım. Başarılar diliyorum.

Meleğin Dünyası dedi ki...

SevGi'nin G'si, Canım inan ki yarım gün Mert kreşten gelene kadar kursa gidiyorum.Bazen de Mert uyuyunca devam ediyorum.Yetişmeye çalışıyorum.Biraz yorucu oluyor ama zevkli.

Yasemin Ünsal,Çok teşekkür ederim.Çok mutlu oldum:)Sevgiler...

efe ve aybüke dedi ki...

canım arkadaşım bak nasılda buldum seni ... eh ben tüm bu sergilediklerini canlı canlı gördüm. gerçekten harikalar.

Meleğin Dünyası dedi ki...

teşekkür ederim Gülşencim:)

MAYRI dedi ki...

Yine güzel çalışmalar. Fırçanız çok iyi ve temiz çalışıyorsunuz. Elinize sağlık.
<:))