8 Haziran 2009 Pazartesi

Köy Özlemi...










Son dönemlerde eşimin bir köy özlemi var.Sanırım doğaya özlem.Trafik problemi, betonlaşma ve iş stresi bunalttı onu.Ben maalesef tam bir şehir insanıyım.Elbette seviyorum doğayı ama modern yaşamın kolaylıklarını da seviyorum.Babalarımızın, annelerimizin köyleri elbette var(Yani gitmesekte görmeksekte bir köyümüz var) ama çok uzakta.İş-güç nedeniyle günübirlik gidip gelmek mümkün olmuyor.
Sözün kısası hafta sonunu eşimin kız kardeşinin eşinin köyünde geçirdik.(Tamlama biraz uzun oldu:)Çankırı'nın bir köyü Şabanözü.Dallarda kirazlar,çağlalar, bahçede yeşillikler.Temiz hafasıyla tam bir köy.İçimize bol bol temiz hava çekip, doğa güzelliklerinden etkilenerek güzel bir gün geçirdik.Sürekli mızmızlanan Mert bile hiç sorun çıkartmadan çayın kenarında oynadı, yemeğini güzel yedi, bizi üzmedi.Halalar, kuzenler de yanında olunca biz biraz rahat ettik.Bahçede top oynadılar, futbolcu babamızın topu kavak ağacının en tepesine atmasıyla oyun son buldu ama bu seferde topu indirme seferberliği çıktı.Eğlenceli görüntüler oluştu.
Keyifli bir hafta sonu geçirdik.Artık darısı diğer hafta sonlarına....

9 yorum:

İlknur dedi ki...

Çok güzel bir haftasonu olmuş..Mertin yüzünden belli zaten mutlu olduğu:))

MAVİANNE dedi ki...

efeye mutlu yıllar

ayy o derede ayaklarımı çıkarıp yürümek istedim harika

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

ÇOCUKLAR ÇOK SEVİYOR DOĞAL HAYATI AMA FAZLA OLMAMAK KAYDIYLA .FAZLASI ÇARPIYOR.BAK BENİ BU HAFTA BİR ÇARPTI YORGUNLUĞUM GEÇMEDİ HALA:):)
SEVGİLER

SMİLENA dedi ki...

bende o ağaçta ki ne acaba diye düşündüm .okuyunca anladım.harika bir yermiş.insana çok iyi geliyor.bizde seviyoruz köy ortamını.özellikle temiz hava çocuklara çok iyi geliyor.ah şu dereye bir ayağımı soksam ...

Adsız dedi ki...

böyle ortamlar tam çocuklara göre diye düşünüyorum. sal gitsin koşsun coşsun yorulsun eğlensin. ben de şehir hayatını sevenlerdenim. ama çocuklar için laım böyle şeyler..

Handan dedi ki...

Ne güzel bir kaçamak yapmışsınız :)

ipek dedi ki...

Hepimizin içinde bir köy özlemi var sanırım, ama ben de şehir insanıyım. 3-4 gün yeter köy için.

zuzuların annesi dedi ki...

Süper olmuş,arada böyle soluklanmak iyi oluyor...
Temiz hava bol güneş oh,sefanız olsun:)

Mehtap dedi ki...

Manzara harika hakikaten.Bende bayılıyorum köye ve doğaya ama maalesef biz bundan yoksunuz.Nerde böyle güzel doğası olan yerler görsek oralarda keyif yapmadan da geçmiyoruz.Ama bu da sınırlı oluyor.Daimi böyle bir yerimiz olsun ve zaman zaman kaçamak yapmak isterdim doğrusu.resimlerle gözüm gönlüm açıldı açıkçası.Resimlerini görmek bile beni keyiflendiriyor.Bence çok da iyi yapmışsınız.özellikle çocuk için son derece sağlıklı canım.sevgiler.