13 Mayıs 2009 Çarşamba

Şimdi Ben Ne Yapayım?


Mert bu aralar sürekli ya gözlerini kaşıyor ya da eli ağzında.Ellerini ne kadar sık yıkamaya ya da silmeye çalışırsam çalışayım yine de o bir çocuk ve herzaman buna yetişemiyorum.Dün parktan geldik el,yüz yıkandı üst baş değiştirildi ve uykuya yattı.Kalktığında sol gözü kanlanmıştı.Muhtemelen aşağıdaki yürüyüş yolundaki kumlarla oynarken gözlerini kaşıdı ve mikrop kaptı.Oynama desem zaten beni dinlemiyor, aşağı indirmesem çocuğum fanusta mı büyüyecek olmuyor.Öksürük tam kesildi derken şimdi tekrar başladı.Yani yarın bize doktor yolu yine gözüktü.

3 yaşından önce zaten çocukların bir göz doktoru tarafından muayene edilmesi gerekiyormuş.Biz de fırsat bu fırsat deyip bir göz doktorunu ziyaret edeceğiz de muayene nasıl olacak Mert'le o biraz düşündürüyor.Hayırlısı bakalım.


8 yorum:

orguknit dedi ki...

Seni çok iyi anlıyorum canım.Hafta sonları yeğenle biz ilgileniyoruz.Henüz 2 yaşında devamlı takip gerekiyor.Tuvalet alışkanlığını kazandırma görevi bende.Klozete elini sürüyor.Hemen elini yıkıyorum.Gerçekten takip edilmezse hastalıklara davetiye çıkarmak an meselesi.
Kolay gelsin sana.Sevgilerimi yolluyorum.

parka dedi ki...

Suuuuuuus bır bır yavrumun başında. Uyuyor benim koçum annesi. O aslan gibi bir şeycikler olmaz. Daha Miroş ablasıyla kuzu sevecek, sefili kovalayacaklar. Suuuuuus sessiz ol emi :))

İlknur dedi ki...

Ne oldu benim kuzucuğuma??Nasılda masum uyuyor:))
Geçmiş olsun arkadaşım..

özii dedi ki...

Canım yaa ne güzel uyumuş o öyle ... Gözü ciddi bir durum değildir umarım geçmiş olsun...

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

GEÇMİŞLER OLSUN İNŞALLAH CİDDİ BİRŞEY YOKTUR SEVGİLER

Handan dedi ki...

Bilgiç bahçede oynarken elindeki bisküviyi yere koyar sonra yine alır yerdi. Ben bir kere görsem on kere yapıyordur eminim. Onun için fazla düşünmemek gerek belki de.

MAVİANNE dedi ki...

canım geçmiş olsun
belki de alerjisi vardır
umarım önemli birşey çıkmaz
melek gibi uyuyor baksana

Adsız dedi ki...

yaa bu bahar havası yüzündn olabilir mi? hani alerjik bi durum falan belki. bizde de aynı dert var bu aralar. doktora gidicez en kısa zamanda. siz bizden önce giderseniz bilgimiz olsun.