27 Nisan 2009 Pazartesi

Hafta Sonum











Cuma günü annemin İstanbuldaki dayısı bizleri ziyarete geldi.Onları yemeğe davet ettik ve Mert bütün yaramazlıklarını bir güne sığdırdığı için çook yoruldum.

Cumartesiye oldukça enerjisiz girdim.Ama daha önceden arkadaş grubumuzla cumartesi için bir plan yapmıştık. Her ay toplanıp okey oynadığımız, pikniklere ve gezilere gittiğimiz bu arkadaş grubumuzda, Fatoş-Gencer çiftinin evlilik yıldönümlerini kutlamak için Çığ Gösteri Merkezine gittik.Çok keyifli bir gündü.Bütün yorgunluğum uçup gitti.Mustafa Özarslan dinledik ki mükemmel bir sese sahip olduğunu düşünüyorum.Oldukça kalabalıktı ve tek kötü olan şey inanılmaz sigara içilmesiydi.Sigara içmediğim için (arkadaş grubumuzda da içen yok ne mutlu ki) bu tür ortamlarda da bulunmayı sevmiyorum ama özel günlerde de idare ediyoruz maalesef.

Kaliteli müzik dinlemenin keyfine varıp, halaylarla enerjimizi atıp yorgunluktan bitap bir şekilde geç saatlerde evin yolunu tuttuk.Serpil halasına bıraktığımız Mert bey, hala uyanık bizi beklemekteydi.Anneyi özlediği içinde uzun süre uyanık kaldı.Sabahta oldukça erken kalktı ve pazar gününü de birazcık ateşli geçirdi.Sanırım soğukalgınlığı var.Umarım pazartesiye atlatmış olurda hastanelerle, ilaçlarla uğraşmayız.Güzel bir günün ardından, beklenen durum, bir olumsuzluk hemen geldi tabii:(

Pazar günü de kısa bir ziyaret sevgili arkadaşlarımız Medar ve Evren'in yakışıklı oğulları Yaman'ın 3. yaşgününe yaptık.Yaman'ın doğum gününüde tekrar kutluyorum ve nice yıllar diliyorum.

Haftasonumuz böyle yoğun koşturmacalı geçti.Bakalım bu haftaya nasıl başlayacağız...Umarım sakin bir hafta olur.Umarım oğlum hafif bir ateşle atlatır bu durumu.




8 yorum:

parka dedi ki...

Mertin soğukalgınlığı dışında güzel bir haftasonu geçirmişsiniz. Miroşta da mertin yaşlarındayken sık sık aynı durumları yaşardık. Olur bunlar. Canınızı sıkmayın. Ne kadar fazla itina ederseniz edin, çocuklar bir şekilde hastalanabiliyor malesef.

Saygılarımla

Ahmet

sanem dedi ki...

Çok geçmiş olsun umarım Mert daha iyidir.Yaman2ın doğumgününü ben de kutlarım.nicee sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllar geçirmesini dilerim.Çok çok iyi bir hafta geçirmenizi dilerim.sevgimle.

özii dedi ki...

Geçmiş olsun Melekcim , iyi bir hafta sonu ve ateş pek iyi olmamış ama yinede çocuk bu , nasıl olsa hastalanıyor diyoruz. Her hafta sonu güzel geçmeyebilir. Yine de sevin bence. Büyüdükçe aşacak o zamanda başka şeyler çıkaracak Ege gbi :))

İlknur dedi ki...

İnşallah Metcik hastalığı ilerletmeden atlatır.Yamanada nice yıllara...

MAVİANNE dedi ki...

pazartesi dinlen bakalım evet
haftasonu böyle yoğun geçince insan kendini işe bir atıyor pestil şekilde:(
iyi haftalar

Meleğin Dünyası dedi ki...

Kara Kalem, doğru söylüyorsunuz ne kadar üstüne düşüp dikkat etsekte yine hastalanıyor çocuklar.Teşekkür ederim.
Sanem,iyi dileklerin için teşekkür ederim.
Özii, her yaşta bişey çıkıyor değil mi:)
İlknur,gecede uğraştırdı bizi ama bugün daha iyi ateş çıkmadı bir daha yemek yememesi dışında daha iyice.
Mavianne,haftasonu dinlenmekten çok yorulmak için var heralde:)iyi haftalar....

Adsız dedi ki...

arkadaşlarla ayarlanan bu haftasonlarının tadına doyulmuyodur kesin. iyi eğlenmişsiniz :)

Kul dedi ki...

Şu sigarasız medeniyeti bizim ülkemize ne zaman hangi leylek getirecek çok merak ediyorum doğrusu..?

Ne büyük bir görgüsüzlük ve de saygısızlık olduğunun bile farkında değil içenler, içmeyenlere zulmederken..

Ortak mekanlar da ne hakları varsa..?