18 Şubat 2009 Çarşamba

Şükür...


Bugünlerde herkes bir takım sıkıntılarla uğraşıyor.Hastalıklar, kazalar, iflaslar, işsizlikler...Neler oluyor böyle bilmiyorum.

2 gün önce kardeşim bir kaza geçirdi ve 6-7 saat boyunca hiç birşey hatırlamadı.Sabah evden nasıl çıktığını, işyerinde neler olduğunu, kazanın nasıl olduğunu hiç hatırlamadı.Sürekli kazanın nasıl olduğunu sorup durdu.Bizi o kadar korkuttu ki.Tomografi çekilip birşey olmadığını kazanın şokuyla böyle davrandığını öğrenince biraz rahatladık.Doktor bu tür kazalarda vücudun çok fazla protein salgıladığını ve bunun hafıza kaybına neden olableceğini söyledi.Beyin, hafıza ne kadar ilginç bir bilinmez.Bilinmez diyorum hala keşfedilecek ne çok şey vardır beyinle ilgili.

Çok korktuk ama arabanın bile perte çıktığı böyle büyük bir kazadan kılpayı kurtulması da bizi çok mutlu etti.Allah beterinden korusun deyip unutmak en iyisi herhalde.Allah kimseye böyle kazalar ve hastalıklar vermesin inşallah.

5 yorum:

İlknur dedi ki...

Tekrar çok çok geçmiş olsun.Hepimizi kokuttu.Neyseki sonuç iyi.

özii dedi ki...

Melekcim büyük geçmiş olsun diyorum . Gerçektende bugünlerde var bişeyler hadi hayırlısı.

Kardeşinde ucuz atlatmış çok şükür.

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

aminn...geçmiş olsun allah korumuş.gelmiş geçmiş olsun...

Meleğin Dünyası dedi ki...

Sağolun arkadaşlar.

SMİLENA dedi ki...

canım çok çok geçmiş olsun.haklısın bu ara galiba hepimizde olumsuz birşeyler var.ayrıca geçmiş olsun dileklerin için de teşekkürler...