29 Mayıs 2010 Cumartesi

Deniz Dünyası






















Eşimin iş yerinde büyük bir akvaryumu var.Daha doğrusu kardeşim akvaryum meraklısı ve onun isteğiyle büyük bir akvaryum oluşturdular.Keçiörende 'Deniz Dünyası' diye bir yer açıldığını öğrenince gidelim görelim bakalım nasıl bir yermiş dedik.Bu konu ilgisini çekenler için yani meraklısına hoş bir yer.Çeşit çeşit renk renk balıklarla hoş bir atmosfer yaratılmış.Özellikle tünel havasında bir yer yapılmış ve üzerinizden balıklar geçiyor. Öyle çok devasa bir yer hayal etmeyin tabii.Ama dedim ya meraklısı için ilgi çekici olabiir.
Bu aralar hiç keyfim yok.Boğaz enfeksiyonu etkisindeyim ve bir türlü toparlanamadım.Kullanmadığım antibiyotik kalmadı.Floram iptal.Enerjim sıfır.Ama hayat akıyor.....






20 Mayıs 2010 Perşembe

Gizem'e Toka Kutusu




Komşumun kızı Gizem için bir toka kutusu yaptım.Yine mine çiçekli papatya deseni kullandım.Odasının rengi pembe üzerine desen çalıştım.
Artık farklı çiçek desenleride çalışmak istiyorum ama bir türlü kurs başlayamadı sergiden sonra.Hedefimde gelincik deseni var.En kısa sürede yapmak istiyorum.Umarım becerebilirim.Gelincik zamanı da olduğu için baktığım her yerde gelincikleri görünce daha çok çalışmak istiyorum.
Bu arada misfirlerim geldi ama Ankara da hava bir iyi bir kötü.Kapalı mekanlarla başladık şimdilik gezmeye umarım açar da rahat rahat gezeriz....

18 Mayıs 2010 Salı

Annem İçin

Anneler günü için anneme yaptığım bir seramik çalışması.Ekstra altın metalik boya ile boyandı.Verniklendi ve çok amaçlı tutkal kullanılarak saworoski taşlarla süslendi.

Yarın şehir dışından kuzenim gelecek bir süre Ankara'yı gezdireceğim ona.Bu arada kursum devam ediyor.Veee hayat akıp gidiyor.....

13 Mayıs 2010 Perşembe

Sergiden Kareler 2













Sergimiz sona erdi.Haftaya tekrar kursum başlıyor.Yapmayı planladığım pek çok şey var.Haziran sonuna kadar kurs devam edecek ondan sonra tatil.Fakat bu öyle bir zevk oldu ki benim için artık evde de boş duramıyorum.Mutlaka bir şeyler boyuyor çiziyorum.





Sergiden bir kaç kare daha ekliyorum.

5 Mayıs 2010 Çarşamba

Zigon Sehpalarım....








Uzun süredir sehpalarım üzerinde çalışıyorum.Büyük obje olduğu için çalışılması oldukça zor oldu.Eğilerek çalışmak zorunda kaldığım için belime kıramplar girdi.Sonunda bitirdim.Çok beğenerek yapmıştım zaten.Beğenerek de kullanacağım.Yalnız bir sorun var misafirlerim üzerine bir şey koymaya kıyamıyorlar:))
Kahverengi üzerine kahve çatlatma yapıldı.Desen çalışması uygulandı.sticker ve altın yaldız uygulaması yapıldı.
Sergimizin yarın açılışı var.Sergiden de görüntüler ekleyeceğim.