30 Temmuz 2009 Perşembe

Hem Düğün hem Tatil


Bana yine yol göründü.Bu sene düğünlerimiz çok.Şimdide Dayı kızı evleniyor ve düğüne Kuşadasına gidiyoruz.E o kadar yol gidilir de tatil yapılmadan dönülür mü?

İşte yarın yolculuk var.10 gün yokum arkadaşlar.Sevgiyle kalın.

Not:Yıldönümü yazıma gönderdiğiniz iyi dileklerinize çoook çook teşekkür ederim.

29 Temmuz 2009 Çarşamba

Yıldönümü Sürprizi


Dün evlilik yıldönümümüzdü.Sevgili eşimle 7 yılı devirmişiz hiç farkında olmadan.7 yılın öncesi bir 5 yılımız daha var tanışmamız,arkadaşlığımız,nişanlılık dönemimiz vs.Acı,tatlı pek çok anımız var.Bazen kızsakta birbirimize, zaman zaman incitsekte birbirimizi yinede her zaman çok sevdik.

Sanırım Mert olduktan sonra özel zamanlar yaratmak çok zor oluyor.Başbaşa kalıp kendimize zaman ayıramıyoruz.

Dün eşim çok özel bir sürpriz hazırlamıştı.Gerçekten çook mutlu oldum ve evlendiğimiz ilk yıllara döndüm.Evlilikte yol aldıkça hayat rutine bağlanıyor ve iş telaşı, çocuğumuzun sorumluluğu ve daha pek çok sorumluluk bizi yoruyor ve yıpratıyor.Özel günlerde ya da özel gün yaratıp hoş zaman geçirmek ruhumuza iyi geliyor.

Eşime sürprizi için tekrar çook teşekkür ediyorum ve kendimize ömür boyu sağlıklı güzel bir yaşam temenni ediyorum.


27 Temmuz 2009 Pazartesi

Mutluluklar....


Sevgili Sibel ve Onur geçtiğimiz günlerde dünya evine girdiler.Sibel eşimin kardeşi daha önce de bahsetmişimdir.Uzun ve zorlu bir süreçten sonra sonunda mutlu sona eriştiler.Umarım hayatları boyuncada hep sorunsuz ve mutlu olurlar.

Uzun süredir yazı yazmıyorum, bilgisayarımın kapağını bile açmıyorum.Hiç bir şey yapasım yok.Sanırım bu sıcaklar beni fena etkiledi.

Yarın da evlilik yıldönümümüz güzel bir sürpriz bekliyorum eşimden.Böyle özel günlerde her zaman güzel sürprizler yapar.Bakalım bu sefer ki ne olacak.Belki biraz canlanırım:)

11 Temmuz 2009 Cumartesi

Çiçek Manzaraları










Altınoluk'ta en sevdiklerim arasında da bahçe, balkon tasarımları ve çeşit çeşit, renk renk çiçekler yer alıyor.Bayıldım...Ortancalar, mis kokulu yaseminler, zakkumlar ve adını bilmediğim ama çook güzel görünümlü çiçekler.

Büyükşehirde yaşayınca saksı çiçekleri ve şanslıysak, iyi bir sitede oturuyorsak yeşil, ağaçlıklı bir bahçe dışında pek güzel bahçe göremiyoruz.O yüzden tatil mekanlarına gidince bahçelere, çiçeklere hayran hayran bakakalıyorum.İşte o güzelliklerden bir kaç kare........

6 Temmuz 2009 Pazartesi

Evim Evim Güzel Evim

HASANBOĞULDU


Tatil bitti şimdi evimdeyim ve evimi çoook özlemişim.Tatil ne kadar mükemmel geçerse geçsin yinede dönüş yolunda evime olan özlem artıyor.Ah birde eve gelince dünya kadar çamaşır ve iş beni beklemiyor olsa:)
Neyse neyse tatilim güzel geçti, o yüzden gözümde büyütmeyeyim işleri güçleri.Arkadaşlarla birlikte 1 hafta annemlerlede 1 hafta olmak üzere 15 gündür tatildeydim.Altınoluk çook güzel bir tatil mekanı.Gezilecek, görülecek yeri çok, denizi ve havası çok temiz ve güzel.Mert'te denize girseydi çok daha fazla sevinecektim ama ayağını bile sokmadı biz de 1-2 deneme dışında fazla ısrarcı olmadık.
Sevgili Birol yemekleri yaptı biz de İlknur'la bol bol yedik:))Sevgili eşim Mert'e baktı biz de bol bol denize girdik:)Anlayacağınız tatil ekmek elden su gölden güzel geçti.
Kekik kokusunu, zeytin ağaçlarının kokusunu,deniz kokusunu bol bol içime çektim, depoladım bakalım ne kadar gidecek.
Asos ve Çanakkale'de yine gezildi ama yağmurlu bir günde.O da çok güzeldi.Daha anlatacaklarım var ama bu günlük bu kadar.İşler beni bekler:)